torsdag 30 augusti 2012

Sista dagen på vår egen oas!











Jepp, så är det! Sista dagen under palmen! Och om jag längtade hem igår så jag skulle kunna dö lite, så kändes det lite vemodigt idag, att veta att i morgon är sista dagen!
Men, imorgon blir det ju en heldag på havet! Och när vi kommer i hamn på eftermiddagen så hinner vi ju faktiskt ta ett dopp i poolen! Som avslut liksom!

I kväll hade vi tänkt strunta i hotellmaten och gå upp i stan, för sista gången! Vi ska äta, förmodligen på vårt favoritställe, Rose Garden och sen ta en öl på vårt WiFi-hak!
Ja sen lär det bli en hyfsad tidig kväll för vi ska ju upp tidigt i morgon, och ta frukost på hotellet! Ja, så blir det!

Som sagt, det längtas hem till höger och vänster! Och grabbarna börjar bli lite otåliga och trötta på att bara vara här liksom! I dag gav jag dem en idè om att ta en massa undervattensbilder, och det blir verkligen roliga bilder!

Det är inte bara katter som strosar runt här, det kommer faktiskt en och annan vovve också! Riktigt söta är de och inte alls rädda! Bilderna på vovvarna har Dennis tagit!



Inga kommentarer: