söndag 19 augusti 2012

O svetten den lackar!

















(fler bilder kommer imorgon, för stora för att ladda upp på ett slött nätverk)

Igår kväll, ja vi var så trötta allihop. Ena sonen somnade kl 20:00, vi andra försökte vara sociala med varandra genom att spela bingo! Det var bara ett problem och det var att ingen av oss hörde vad han sa för siffror! Så det var väl tur att vi inte fick bingo. Ha ha!

Och precis när vi skulle krypa ner under lakanen så knackade det på dörren och där, ja där kom min väska! Precis lagom! Om vi har sovit gott! Ja på ett sätt har vi väl det, men det finns mycket övrigt att önska om valet av sängar på det här hotellet! Lite mjukare skulle vara bra och även någon kudde till! Det kommer säkert att ta någon vecka när vi kommer hem för att räta ut kroppen!

Idag har vi varit väldigt oorganiserade he he.
Vi tog helt enkelt sovmorgon! Halv tio slog vi upp ögonen och upptäckte att vi naturligtvis missat frukosten!

Och naturligtvis fanns inte en solstol ledig vid poolen vi bestämt oss för igår!
Nädå, där gick vi runt som några yra hönor och visste inte riktigt vad vi skulle göra!
Hur som helst så hittade vi till slut solstolar vid stranden!
Några dopp blev det och en liten tupplur på eftermiddagen! Först sov maken en stund. Ja han sov faktiskt så länge att jag blev uttråkad!
Sen somnade jag, och det är banne mig inte vanligt!

Nu har vi ätit middag! Maten, ja vad ska man begära! Det blir tråkigt med de här bufféerna, men bröd och tzaziki i mängder kan man trycka i sig!

Nu har vi hittat tillbaka till ”vår” lilla sportbar med gratis WiFi! Här kan ungarna kolla fotboll och jag kan fixa med bloggen och maken läsa aftonbladet!

Imorgon, ja då ska vi ställa en klocka på ringning, för imorgon ska vi både har frukost och solstolar vid poolen! Så det så!

1 kommentar:

Fru Sederblad sa...

Det ser fint ut i alla fall ;-). Här hemma är det också varmt, fast inte så varmt som ni har det. Kram på er!