torsdag 4 augusti 2011

Om en vecka är jag hemma,,,,,,åhh vad det ska bli skönt!

Idag vaknade vi till en klarblå himmel med sol och värme, ja ja vi har inte saknat värmen, bara solen.
Det blev en heldag på stranden, timmarna bara rusade iväg. Kameran är med men har fotat det mesta tycker jag,,men här är några foton iallafall!

Dagens hav, klart och fint. Men tyvärr så var det till en början en massa otäcka maneter. Tack o lov så försvann de till eftermiddagen så även jag vågade bada!

Ny favorit i repris, grapefrukt, skalad och klar. Såååå gott!

Folk har lite konstiga saker för sig här. Den här mannen gick fram och tillbaka i vattnet hela dagen. Fullt påklädd, med mössa och allt. Vet inte riktigt vad han gjorde, men han hade nån grej med sig, kanske en metalldetektor. Varje dag går en på stranden med en metalldetektor och letar, gräver lite och går vidare. Fram o tillbaka,,,dagarna i ända. Det kommer ta lång tid innan han har fått ihop till månadshyran!

Koll på rummet. De fina klänningarna packade och klara! Hem och prova och hoppas att de är för stora!

Väskan är iordning,,,,,

Och en breezer,,,,,med kofta på!

Alla koftorna,, ha ha!

Efter dusch och svalt rum blev det middag på ett nytt ställe. Vi har liksom ätit igenom hela menyn där vi brukar vara! Det här var lite lyxigare, de lägger till och med servetten i knät på en när man satt sig!

Leffe

och Marlene

Min dricka!

Och så jag,, höööö ser ju inte klok ut!

Det blev en pizza som var himla god!

Nu sitter vi på vårt andra hak med datorerna i högsta hugg. Hemma är klockan kvart i tre. Här är det snart läggdags med förhoppning om en dag på stranden imorgon, på lördag och på söndag.
Sen blir det två nätter i Bangkok innan flyget tar oss hem till myspyshemmet!

Inga kommentarer: