måndag 8 augusti 2011

Mot Bangkok, i Bangkok

Då lämnar vi detta hmm hotell bakom oss för en liten mellanlandning i Bangkok. Vi har haft det bra och rummet har varit helt ok, har faktiskt till och med sovit gott! Men jag är glad att vi åker till mer civiliserade trakter.


Väskorna packade och klara!

Så här glad ser man ut när man ska åka!

Bilder tagna från taxibilens fönster, i farten. Bangkok är en massiv stad med enorm trafik.

Och en massa höga hus,,,

Och mitt i allt så syns lite "ruckel" här och var, med de klassiska "garageportarna"!



Hotellet ligger i anslutning till MBK-center som är ett enormt varuhus i sju våningar. Snacka om känslan när vi såg rummet vi ska bo två nätter i. Priset för rummet är inte som det ser ut ha ha. "Riktig" dusch, rent o fräscht och en fantastisk service!

Vi bor på 19:e våningen och har utsikt så här!

Man känner sig verkligen som en prinsessa och det ska bli sååå mysigt att få halvligga i den här sängen ikväll med datorn i knät. Sjukt va ha ha!
Och det är just där jag sitter i detta ögonblick.
Vi har gått en stund i det enorma varuhuset, alltså, det går inte att beskriva med ord. Så mycket och så stort att man går vilse. Handla, tror inte det blir så mycket. Väskan får ju inte ha övervikt.

Vi har också ätit middag, hur fint som helst och jättegott. Men,,, något dyrare än vi är vana vid och då blir det ju dyrt alltså,,,ändå mycket billigare än i Sverige.

Imorgon blir det en stund vid poolen som finns på 8:e våningen och sen blir det till att beta av de sju våningarna med shopping.

Inga kommentarer: